Deuren

Een kozijnbedrijf heeft de ervaring: de ingangspartij wint aan betekenis, het is dan ook het visitekaartje van de woning. Door de deur komt men immers de woning binnen.

Een voordeur moet zekerheid bieden en gelijktijdig qua design en uitvoering in overeenstemming zijn met het totaalbeeld van de woning. Zodat de gevel een harmonisch geheel vormt. De klant stelt steeds hogere eisen, en men wil een juiste keuze kunnen maken. Hiervoor heeft men inzicht in het assortiment nodig. Mocht blijken dat de preferente deur niet in de eerste instantie te verkrijgen is, dan bieden ze de mogelijkheid tot het samenstellen van uw eigen deur.

Om aan deze gestelde eisen te kunnen voldoen, heeft het kozijnbedrijf een breed assortiment van voordeurmodellen ontwikkeld. Zo is het mogelijk, de voordeur te laten overeenstemmen in de stijl van de woning – of deze stijl juist te accentueren. Naast de kunststof voordeur biedt een kozijnbedrijf ook een breed scala aan kozijnen en accessoires in dezelfde uitvoering en kleuren als de voordeur.

We geven u hier bij elke serie een paar voorbeelden:

Modelserie Idea

Door gebruik te maken van uw eigen creativiteit in combinatie met het programma dat ze u bieden, creëert u een geheel nieuwe voordeur. De combinatie van kleuren met hoogwaardig ornament glas bieden de mogelijkheid een deur te creëren die past bij de stijl van uw woning en voldoet aan uw persoonlijke smaak.

Modelserie Classic

Deze modellen combineren traditionele vormen met nostalgie.
De kleurkeuze van panelen en ornamenten zorgen ervoor dat de past bij de stijl van uw woning. De toepassing van hoogwaardige en de moderne technologieën dragen zorg voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Modelserie Rustico

Hier komt de solide vakkundige verwerking in het bijzonder tot haar recht. De combinatie van kalfprofiel en vulling heeft zich in het verleden bewezen en karakteriseert deze modellen. Met name de verwerking van de vlakke vullingen, “naar keuze in twee uitvoeringen en in het volledige Een kozijbedrijf structuren assortiment voorhanden”, bendadrukt de vakkundigheid. De gebruiksmogelijkheden zijn zeer gevarieerd . Van de rustikale woonboerderij, de Villa op stand, tot en met het historische grachtenpand. Goede geluids- en warmtewerendheid alsmede de mogelijkheid van veiligheidsuitvoeringen op basis van veiligheidsglas A3 zijn goede argumenten om te kiezen voor de “Rustico”.

Modelserie Linea

In de eenvoud qua model en uitstraling zit de kracht van de geometrische modellen Linea. De verscheidenheid aan kleuren tussen paneel en glas geven speelruimte voor persoonlijke wensen.

Modelserie Elegant

Edelstaal accenten dragen bij tot een harmonieus geheel. Bij deze modellen worden de edelstaal accenten in de vorm van horizontale / verticale banen en als stapeldorpel toegepast. Door de nadruk te leggen op het eenvoudige lijnenspel verkrijgt men een expressieve elegantie die de modellen kenmerkt.

Modelserie Exclusief

Deze modellen zijn te verdelen in twee categorieën: traditioneel nostalgisch en modern. Kleuren en structuren van de vullingen en ornamenten zijn op een dusdanige manier samengesteld dat ze een harmonieus geheel vormen.

Modelserie Creatief

Uitgaande van diverse basismodellen is er de mogelijkheid om een model op een creatieve manier en volgens de persoonlijke eisen en wensen samen te stellen. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van de verscheidenheid aan kalfprofielen en roedenprofielen. Cassetten, panelen en ornamentglas zijn de elementen waarmee men de deur op een persoonlijke, unieke creatieve manier vorm geeft.

Grepen

De vorm, het design en het materiaal zijn voor de creatie van de deur van groot belang. Finstral biedt een omvangrijk assortiment van grepen in aluminium, edelstaal en kunststof om de klant veel vrijheid te geven in de keuze.