Glas, Glasroeden en Horren

De kunststof kozijnen worden standaard uitgerust met HR++ beglazing. HR++ is van dubbele beglazing voorzien van een spouw gevuld met gas en op één zijde wordt een flinterdun laagje metaal aangebracht voor het verhogen van de thermische isolatie. HR++ heeft daardoor ook de tot nu toe hoogst haalbare isolatiewaarde. Door het toepassen van deze beglazing wordt uw woning extra comfortabel.

In de kunststof kozijnen zijn verschillende andere soorten beglazing toe te passen, informeer bij een glaszetter over de mogelijkheden.

Glasroeden

Glasroeden geven een specifiek karakter aan kozijnen. Wie kiest voor behoud van het bestaande gevelbeeld, zal dus opnieuw glasroeden willen toepassen. Ze hebben een speciaal spijlenprogramma met de meest uiteenlopende vormgevingsmogelijkheden voor de oude en nieuwe gebouwen, met binnen- en buitenliggende spijlen.

Voor details verwijzen wij u door naar een leverancier.

Inzethorren

Met de praktische, op maat gemaakte inzethorren heeft u geen last meer van vervelende insecten of bladeren, terwijl het mogelijk blijft om het raam te draaien, te kiepen of te sluiten. Het hor bestaat uit een solide aluminium frame, met hierin horrengaas gespannen. Het hor is in een handomdraai in de kozijnen te plaatsen of te verwijderen. Het aluminium frame is in de meest voorkomende RAL kleuren leverbaar.